Kom los van oude verhalen en vastzittende emoties, maak contact met je lichaam en met alles wat er in jou leeft, zodat je kunt ervaren wat echt vrij zijn is.


Tickets zijn inclusief welkomst drankje, cacao ceremonie, workshops en soep en salade bar

Wat kan je verwachten?


De reis begint zodra je de deur binnenstapt. Schoenen uit! Verwarmend welkomstdrankje en een zachte loper op de vloer zogen dat je letterlijk kunt landen en te verbinden met de andere vrouwen. Een seminar door vrouwen voor vrouwen.

Nadat je de eerste indrukken in je hebt opgenomen, nemen we je mee in de magie van de cacao ceremonie onder begeleiding van de magische klanken en zang van Fralalai. Om je vervolgens uit te nodigen in de theaterzaal voor het seminar programma van Mirre Joanne.

Programma

Herfst | Het openen van de Sacred Space
We creeren een veilig ruimte voor verbinding en maken connectie met onszelf.


Winter | Schaduw werk. Je eigen shit aankijken.

Hoe werkt dat?


Workshop | Shedding Skin


Pauze | Soep en salade bar


Lente | Ruimte nemen in je leven, lijf en relaties.

Wat voor voorbeeld kreeg je?


Workshop | Ancestral womb healing


Zomer | Belichaming

Energie in bewegeing. This is you!

Kom in de seminar ceremonie deelnemers en space holders facebook groep.


In deze groep wordt praktische informatie gedeeld, je kunt er contacten leggen voor en na het seminar en er kunnen eventuele foto's worden gedeeld.Shedding skin

Je krijgt toegang tot emoties met een hogere frequentie wanneer je een licht schijnt op de lagere. Om een ​​gevoel van heelheid en belichaming te ervaren, helpt het om alle delen in jezelf te erkennen en volledig te voelen. Wanneer we onze schaduwkanten afwijzen, wijzen we delen van onszelf af. Door het gebruik van ademwerk trauma release, emotioneel lichaamswerk en ritueel brengen we je schaduwaspecten in het licht en zien we echt wie je bent. Laat ons je in je schaduw vasthouden. Zodat je kunt voelen wat een geweldig wezen je bent.

Ancestral womb healing

We maken een reis naar de baarmoeder van je oorsprong, waar de draden van verleden en toekomst elkaar omarmen.

De sluier wordt opgelicht, en wat eronder ligt, is niets minder dan dat gene wat gezien, gevoeld en vooral gehoord mag worden.

We kunnen onszelf helen door onze voorouders en moeders een stem te geven. We kunnen luisteren naar de stem van onze baarmoeder en onze voorouders. In deze workshop kan je ervaren hoe het is om met jouw eigen voorouders en bloedlijn te werken en bij te dragen aan het helen van het collectief. Laat de stem vanuit je baarmoeder een prayer zijn.


Tijdens deze workshop ontvang je de rite of the womb.

Dit is de 13e Rite van de Munay Ki.

Elke vrouw die deze rite heeft ontvangen, mag haar doorgeven. Let's create a ripple effect!