Over mij

Welkom! Even voorstellen ik ben Marinka Joanne da Fonseca getrouwd en moeder van een zoontje van 3 en een dochtertje van 2.

Als hooggevoelig jong meisje en dochter van een spiritueel therapeute had ik al diepgewortelde interesse in een mix van Shamanisme/hekserij en geboorte. Dit verplaatste zich naar de achtergrond toen ik een dansvakopleiding ging doen van 8 jaar. Tijdens de laatste 4 jaar van deze opleidingen begon de hunkering naar het vinden van mijzelf en het willen delen en helen met en van anderen toch weer op te komen.

In 2010 rondde ik mijn opleiding tot shamanistisch genezer af. Ik voelde mij echter nog niet klaar om hier al iets mee te doen. Er was nog teveel bij mijzelf onrustig en ik wilde hier aan werken voordat ik met een zuiver hart een ander kon en wilde ondersteunen. Ik nam deel aan verschillende ayhuasca ceremonies, zweethutten en retraites en kwam stap voor stap dichter bij mezelf.  

Maar de echte inwijding kwam pas op de dag dat ik werd geboren...als moeder.

Eindelijk viel alles op zijn plek. Ik voelde dat ik niet meer hoefde te vechten en te "overleven" in dit leven.

Ik stopte met het geven van danslessen en volgde een opleiding tot Vinyasa Yoga docent. Ik deed een opleiding tot doula en volgde een postpartum doula training.

Ik dook diep in mijn (jeugd) trauma's dmb ademwerk, BRTT en trauma release.

Kwam mijn eigen seksuele trauma tegen en verdiepte me in healing of the womb.


Op dit moment ben ik, na een hobbelige zoektocht die door dokere periodes leidde, op mijn pad aangekomen. Eindelijk kan ik mijn hooggevoeligheid als kracht gebruiken en mijn spirituele ontwikkeling, ervaring in channeling, shamanic healing, levenservaring en magie inzetten om anderen te ondersteunen en te guiden. Magie is voor mij wat er ontstaat op het moment dat je met elkaar een veld creeert waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt. Een moment waarop we allemaal voelen dat er iets gebeurd maar we dit niet kunnen uitleggen in woorden.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten en/of bij te staan.


In liefde,

Marinka

Certificering

2022|: EFT (Emotional freedom technique) certificering 


2021 : BRTT (body remembers trauma technique) & Breathwork trauma release opleiding Innerjourney


2020: BIA doula opleiding 


2020: 9 inwijdingen Munay ki 


2020: Rite of the womb Munay ki inwijding


2019: 200h Vinyasa yoga teacher training thrive yoga Amsterdam


2011: Sjamanistisch genezer Shu'em sjamanisme opleiding


2011: HUESA universele energie level 1-5


1990 - 2022: Self practice