2023: Kundalini practice 

2023: De-armouring the gaia method

2022: EFT (Emotional freedom technique) 

2022: Sjamanistische regressie

2022: Yoni steaming

2021 : BRTT (body remembers trauma technique) & Breathwork trauma release Facilitator

2020: BIA doula opleiding 

2020: 9 inwijdingen Munay ki 

2020: Rite of the womb Munay ki inwijding

2019: 200h Vinyasa yoga teacher training thrive yoga Amsterdam

2011: Sjamanistisch genezer Shu'em sjamanisme opleiding

2011: HUESA universele energie level 1-5

1990 - 2023: Self practice

Over mij

Welkom! Even voorstellen ik ben Marinka Mirre Joanne,, onlangs liefdevol gescheiden en moeder van een zoontje van 5 en een dochtertje van 3.

Als hooggevoelig jong meisje en dochter van een had ik al diepgewortelde interesse in een mix van Sjamanisme/hekserij en geboorte. Dit verplaatste zich naar de achtergrond toen ik een dansvakopleiding ging doen van 8 jaar. Tijdens de laatste 4 jaar van deze opleidingen begon de hunkering naar het vinden van mijzelf en het willen delen en helen met en van anderen toch weer op te komen.


In 2010 rondde ik mijn opleiding tot sjamanistisch genezer af. Ik voelde mij echter nog niet klaar om hier al iets mee te doen. Er was nog teveel bij mijzelf onrustig en ik wilde hier aan werken voordat ik met een zuiver hart een ander kon en wilde ondersteunen.


Ik nam deel aan verschillende ayhuasca ceremonies, zweethutten en retraites en kwam stap voor stap dichter bij mezelf.

Maar de echte inwijding kwam pas op de dag dat ik werd geboren...als moeder.

Dit was het begin van een diepe en donkere reis naar heel wording. Ik voelde dat ik niet meer wilde vechten en "overleven" in dit leven.

Ik stopte met het geven van danslessen en volgde een opleiding tot Vinyasa Yoga docent. Ik deed een opleiding tot doula en volgde een postpartum doula training.

Ik dook diep in mijn (jeugd) trauma's dmv ademwerk, BRTT, Breathwork trauma release en EMDR.

Ik kwam mijn eigen seksuele trauma's tegen en verdiepte me in healing of the womb.

Ik verdiepte me in schaduw en innerijk kind werk en kwam erachter dat werken in het donker iets is wat bij me past.


Op dit moment ben ik, na een hobbelige zoektocht die door eigen dokere periodes leidde, op mijn pad aangekomen. Een pad wat op dit moment leid via de weg van tantra en sexual healing en De-armouring.Eindelijk kan ik mijn hooggevoeligheid als kracht gebruiken en mijn spirituele ontwikkeling, ervaring in channeling, shamanic healing, levenservaring en magie inzetten om anderen te ondersteunen en te guiden. Magie is voor mij wat er ontstaat op het moment dat je met elkaar een veld creeert waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt. Een moment waarop we allemaal voelen dat er iets gebeurd maar we dit niet kunnen uitleggen in woorden.


Ik werk intuitief en zal ten alle tijd veiligheid als prioriteit hebben. Daar waar ik voel dat extra verdieping of kennis nodig is, volg ik trainingen en opleidingen.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten en/of bij te staan.


In liefde,

Marinka